De 6 Kastelen route - Leukste uitje van Overijssel 2012

 

Kijk dat is nou goed nieuws voor de Hof van Twente! De prachtige 6 kastelenroute, die de meeste Hofkernen aandoet, is nu ook door de ANWB op waarde geschat. Deze parel voor fietsers, en zeer geoefende wandelaars, loopt langs Bar Bistro d’Olde Smidse in Goor. En waar kun je nou beter bijtanken dan in het gezelligste restaurant van Twente! Als het zonnig is een heerlijk rosétje op het terras, en bij grote trek een heerlijk sateetje bij de haard! Naast cultuur en natuur kun je nu dus ook gezelligheid aan dit unieke uitje toevoegen.

 

Ben je als vrouw gek op fietsen maar wil je eens andere dames om je heen, of met vriendinnen in een grotere groep het mooie Overijssel verkennen, dan is www.fietsvriendin.nl een leuke site om nieuwe fietsbuddy’s te ontmoeten. Een verrassend leuk en vernieuwend initiatief!

 

Fietsvriendin.nl heeft een koppeling waar je fiets plus arrangementen kunt reserveren. Het unieke aan deze website is echter dat (onbekende) vrouwen de route met elkaar kunnen fietsen. De routes zijn op maat gemaakt en worden gecombineerd met gezelligheid , zoals picknicken, een high tea, een massage of een sauna-date. Echt even tijd voor jou en je vriendinnen! En via dit blog zullen we fietsvriendin.nl er uiteraard op attenderen dat Overijssels mooiste fietstocht, de 6 kastelenroute nog niet in hun planning is opgenomen!

 

De 26 kilometer lange kastelenroute ligt trouwens op nog geen kilometer van De IJscobar in Goor. Vanaf Kasteel Weldam slechts 5 minuten fietsen! Een kleine aanpassing in uw route, maar wat een grote traktatie voor jong en oud. De IJscobar heeft meer dan 30 soorten Talamini schepijs waar u uit kunt kiezen. Mmm.

 

Fietsen door Overijssel, een leuk idee!

 Reactie schrijven

Commentaren: 0