Goorse wandelvierdaagse!

De Goorse wandelvierdaagse. Vanaf donderdag 5 juni 2012 kunt u weer vier avonden heerlijk in groepsverband wandelen door het Twentse Haagje, gezellig toch! Er zijn routes van 5 en 10 kilomter, dus ook ongetraind kun je best meedoen aan dit gezonde evenement.

 

Regelmatig wandelen is ontzettend goed voor het lichaam. Wist u dat slechts een half uur wandelen per dag de kans op hart-en vaatziekten en ouderdomsziektes al verkleint. Door lichaamsbeweging wordt het stofje dopamine aangemaakt. Dit stofje doet veel goede dingen met uw lichaam, vandaar dat veel mensen na het sporten ook zo’n voldaan gevoel hebben.

 

Wandelen met een groep beschouwen de meeste mensen als erg gezellig, dus de Goorse wandelvierdaagse is een mooi moment om hiermee te beginnen.

 

Wil je meer informatie over de routes of wil je slechts 1 dagje meewandelen? Het kan allemaal dus klik op de foto en zet hier al je eerste stap!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0