Elastiekenkoers | De Finish

Aankomst Elastiekenkoers

Donderdag 21 juni 2012, beter bekend als Schoolfeest donderdag, is het dan zover. De Elastiekenkoers! Wat begint als een impulsief idee om wat te doen voor het VU in Amsterdam groeit in korte tijd uit tot een mega actie waarbij regionale en landelijke media present zijn.

 

De doelstelling is, om door middel van een fietstocht van Amsterdam naar Goor geld in te zamelen voor het VU Medisch Centrum. 'Een jaar lang verse bloemen op de balie, om een beetje fleurigheid in de moeilijke ziekenhuistijd is te brengen', dat is de inzet. Nou die doelstelling is ruimschoots behaald, want met een opbrengst van meer dan euro 12.000,- is de eerste editie van de Elastiekenkoers meer dan geslaagd.

 

De binnenkomst van de wielrenners bij Bar Bistro d'Olde Smidse was een waar spektakel. Een metershoge finishboog, een podium om de renners te huldigen, cheerleaders, LIVE verslag van sportcommentator Paul Schabbink, bier, hamburgers en heel veel toeschouwers maakten de aankomst heel bijzonder. Organisatie van de Elastiekenkoers, Chapeau!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0