Kasteeldag Diepenheim - Ridders & Prinsessen!

Op een steenworp afstand van d'Olde Smidse wordt komende zondag voor de vijfde keer 'Kasteeldag Diepenheim' gehouden. Kasteel Warmelo gaat dan voor even terug naar de tijd van ridders en prinsessen. Zo'n gaaf evenement in de Hof van Twente, daar moeten wij dus wel over bloggen!

 

Om 11.00 uur begint het vermaak voor jong en oud. Zwaardvechten, de Middeleeuwse jaarmarkt, ezelrijden, boogschieten, muziek, een roofvogelshow en theater. Het is maar een kleine greep uit de vele activiteiten van deze dag. Om 17.00 uur gaan we weer terug naar het heden, al mag je dan de spareribs bij ons in de Bistro heus nog wel met je blote handen eten, net als vroeger!

 

klik op de foto voor meer informatie over de Kasteeldag Diepenheim en wil je alvast een avondmaal vol versnaperingen & spijsch bij d'Olde Smidse reserveren, klik dan hier.


Reactie schrijven

Commentaren: 0