Mexicaanse avond | Gewoon Gezellig!

Mexicaans eten is een rijke mengelmoes van de oorspronkelijke Indiaanse en de Spaanse keuken en is een typisch voorbeeld van de diversiteit van de Mexicaanse cultuur. Donderdag 16 augustus 2012 kun je bij d’Olde Smidse kennis maken met de heerlijke smaken die dit land heeft voortgebracht.


De basis van de oorspronkelijke Mexicaanse keuken is de maïstortilla. Tortilla's zijn kleine platte, ronde, hartige pannenkoekjes, die gemaakt worden van maïsmeel of bloem. Ze zijn het meest typerend van al het Mexicaanse eten en deze lekkere hap zal dus zeker niet ontbreken volgende week!


Het belangrijkste van een Mexicaanse avond vinden wij de gezelligheid, zoals je gewend bent bij de Smidse. Wij zullen dus genoeg cerveza en tequila inslaan zodat je tot in de late uurtjes fiesta kan houden!


Het Mexicaanse menu kost euro 18,75 per persoon en bestaat uit vele gerechten. Kom jij ook?! Je kunt voor binnen of buiten reserveren en uiteraard mag je ook van de normale Bistro kaart bestellen! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0