Run4KiKa takes over d'Olde Smidse | vrijdag 28 september 2012

Eva en Anne de Vries doen mee aan de marathon van New York om geld bijeen te rennen voor de stichting KiKa. Ze hebben afgelopen jaar al vele acties op touw gezet om geld in te zamelen, een modeshow, tompoucen en appelflappen verkoop bij de C1000, pannenkoeken bakken aan de grachten van Utrecht en nu als afsluiter nemen deze toppers vrijdagavond 28 september 2012 het voorcafe van d'Olde Smidse over.

 

Eva en Anne zullen zelf achter de bar staan vanaf 22.00 uur en een deel van de opbrengst gaat naar KiKa! Je kunt dus een bijdrage leveren door deze avond gezellig in de kroeg te hangen, bier te drinken of de dames van een fooi te voorzien.

 

Een goed doel steunen is nog nooit zo leuk geweest!


Reactie schrijven

Commentaren: 0