Centrumplan Goor, de Smederij

Van 2 tot en met 20 september stonden de herinrichtingswerkzaamheden van 'De Smederij' (de steeg naast onze bistro en ijscobar), op de planning van de gemeente.

 

Deze werkzaamheden waren direct het startschot voor de aanvang van het plan voor diverse verbeteringen in het centrum van Goor, waarbij zelfs Wethouder Ben Eshuis van gemeente Hof van Twente en Roel Jochems voorzitter van Goor Collectief samen symbolisch de eerste stenen legden.

 

Inmiddels kunnen we genieten van een mooie vernieuwde steeg, waarbij alleen nog de 3 Amberbomen ontbreken. We kunnen niet anders zeggen dat deze werkzaamheden erg goed zijn verlopen, de gemeente heeft er alles aan gedaan om eventuele hinder te beperken en dat mag ook wel eens gezegd worden vinden wij.

 

De totale werkzaamheden voor het hele centrumplan in Goor zullen naar verwachting half november gereed zijn. Meer informatie vind je hierrrr.


Reactie schrijven

Commentaren: 0