Hap & Grap arrangement

Hulphond - Remko Vrijdag & Martine Sandifort
Hulphond - Remko Vrijdag & Martine Sandifort
ATTACCA - Hans Liberg
ATTACCA - Hans Liberg

Wat houdt het HAP & GRAP arrangement in?

Voor het derde jaar op rij gaat d'Olde Smidse je laten genieten van de leukste theatershows bij Theater De Reggehof! De combinatie van een heerlijk Smidse satemenu, inclusief entreekaart voor een knallende pakketprijs blijkt een perfect verwenmoment. De eerste shows die we je mogen aanbieden zijn;

 

Vrijdag 18 oktober 2013 - HULPHOND

euro 24,95 pp

Remko Vrijdag speelde met De Vliegende Panters vele zalen in Nederland plat en Martine Sandifort is vooral bekend van TV typetjes in Koefnoen, Kopspijkers, Het Klokhuis en DWDD. Nu zijn ze een hilarisch duo! Hulphond is grenzeloos muzikaal, hartverscheurend geestig en schaamteloos ontroerend!

 

Woensdag 6 november 2013 - HANS LIBERG

euro 32,50 pp (beperkte beschikbaarheid)

ATTACCA is een compleet nieuwe show van Hans Liberg. Daar verheugen wij ons op! Waarmee zal de rasentertainer ons nu weer mee verrassen? Met band, zonder band? Een ding staat vast, het wordt een avond vol bruisende energie, grote muzikaliteit en de tranen van het lachen zullen u hoogstwaarschijnlijk weer over de wangen rollen!

 

Binnenkort zullen we hier de overige data en shows publiceren. Houd www.oldesmidse.nl dus goed in de gaten!

 

RESERVEER HIER!


Reactie schrijven

Commentaren: 0