't Goorsch speciaalbieren paspoort

De avonden worden langer, de dagen kouder. Bij uitstek momenten om eens een heerlijk speciaalbiertje open te maken. Weet je nog niet welk speciaalbiertje jij lekker vindt, dan is deze actie en samenwerking van Mitra Arjan Voortman en ons ideaal voor jou.

 

Elke maand heeft Mitra Arjan Voortman een speciaalbier in de aanbieding. Bij aanschaf van een sixpack ontvangt u een gratis flesje speciaalbier in de gezelligste kroeg van Goor; Bar Bistro d’Olde Smidse!

 

Verzamel alle 12 stempels in uw speciaalbieren paspoort en ontvang van Mitra Arjan Voortman een leuk geschenk!

 

De eerste 5 speciaalbieren die voor de actie in aanmerking komen zijn:

- Kasteel Rouge

- Anderson Valley winterbier

- Straffe Hendrik quadruppel

- Witte Klavervier kuitbier

- Duits & laurel tevreden 2013

 

Try it out!


Reactie schrijven

Commentaren: 0