Goors Serious Request weekend!

Niet alleen in Leeuwarden staat dit jaar een glazen huis, ook in Goor zullen 3 DJ's tot en met zondag in een glazen huis bivakeren. Een mooi initiatief voor het goede doel en 4 erg gezellige dagen in het centrum van Goor.

 

Vanavond vanaf 19.00 uur zullen er vele activiteiten zijn op het podium voor het gemeentehuis. Ook bij d'Olde Smidse is er vanavond volop Serious Request gezelligheid. Drie topbands uit Groningen, Hengelo en onze eigen Goorse formatie RADIO DAYS spelen podia in heel Nederland plat om geld op te halen voor SR2013. Vanavond vanaf 22.30 uur doen ze de Smidse aan!

 

Komt dus allen naar Goor en steun de Glazen Huizen, en bijna net zo belangrijk, maak er een fantastisch gezellige vrijdagavond van!

 

Weekend programma van Glazenhuis Goor; www.glazenhuisgoor.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0