Drie romantische Smidse keuzes

Smidse a la carte

Uiteraard kun je met Valentijn ook genieten van de gebruikelijke Smidse gerechten. Is jouw partner gek op de heerlijke varkenshaas in champignon roomsaus of is juist de 750 grams Texas Rib-eye het favoriete gerecht?

 

Deze liefdevolle Valentijnsavond kunnen jullie uiteraard gewoon alle favoriete Smidse gerechten bestellen! Wij adviseren je wel vooraf te reserveren om zeker te zijn van een romantisch plekje!

 

 

Vrijdag 14 februari 2014 een bijzondere datum voor jou en je geliefde. En wat is dan leuker dan gezellig met zijn tweeën uit eten te gaan? Dit jaar biedt d’Olde Smidse drie mogelijkheden om Valentijn extra speciaal te maken!

 

 

Valentijnsmenu

Speciaal voor Valentijn heeft Bar Bistro d’Olde Smidse een Valentijnsmenu samengesteld. Met deze heerlijke mix van gerechten verras je niet alleen je partner, maar ook jezelf. De kosten bedragen euro 27,50 p.p. en reserveren is gewenst.

 

Voorgerecht

Vitello Tonato of Champignons Dordogne

 

Hoofdgerecht

Ossenhaaspuntjes of Gamba's uit de oven

 

Nagerecht

Apfelstrudel of Coupe d'Amour

 

 

Hap & Love arrangement

Jullie beginnen de avond met een heerlijk Smidse Valentijnsmenu en aansluitend kunnen jij en je grote liefde genieten van de Reggehof theatervoorstelling ‘Wedstrijdje’.

 

Een ontspannen avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en heel veel briljante teksten. De kosten bedragen euro 42,50 per persoon en dit arrangement dien je vooraf te reserveren.

 

Hap & Love arrangement is inclusief;

- Smidse Valentijnsmenu

- Fles Smidse huiswijn

- Entreekaart theatervoorstelling ‘Wedstrijdje’

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0