Tapas & Mosselavond!

dat wil je toch niet missen!

De Smidse mosselavond is al decennia een begrip voor onze vaste gasten. Ook de andere thema avonden hebben reeds enkele jaren een vaste plek in de Smidse Agenda.

 

De 'Gewoon Gezellige' donderdagen die we voor de komende periode voor jullie hebben ingepland zijn;

 

Donderdag 11 september 2014 - Tapasavond

Een gezellig avondje uit waarbij de Spaanse roots van Glenn, en het jarenlange Spanje verblijf van Monique, ook deze editie weer tot culinaire hoogstandjes zullen leiden. Dus kom half september nog een avondje het Spaanse vakantie gevoel beleven! Vanaf 19.00 uur en de kosten bedragen euro 19,75 per persoon.

 

Donderdag 16 oktober 2014 - Mosselavond

Deze avond behoeft eigenlijk geen uitleg meer, na meer dan 15 edities zullen de Smidse gasten wel weten hoe deze sfeervolle avond in zijn werk gaat. Wij zijn er naar al die jaren nog niet over uit of deze avond om de mosselen draait of om de alcoholische versnaperingen en gezelligheid?! Vanaf 20.00 uur.

 

Aanvang- en prijsinformatie volgen zsm. Reserveren kan al wel! Telefonisch of per email.


Reactie schrijven

Commentaren: 0