Goor Culinair | Tweede editie

Komende zondag tijdens de Welkom in Goor koopzondag zijn er vele activiteiten in het Goorse centrum. Naast een oldtimer autoshow, een theater optreden van Alludens, de muzikale inbreng van popkoor Top.NL en vele andere activiteiten is het ook weer tijd voor het Goorse Culinairplein!

 

Na een fantastische (en uitverkochte) editie in 2013 zal Goor Culinair 2014 in het teken staan van de 'Carribean'. DJ Wipneus zal op het culinaire plein zorgen voor de juiste beats zodat de Carribische gerechten nog lekkerder smaken! Wij vinden het best uniek dat Goorse horeca ondernemers en de Goorse (vers)winkeliers tijdens dit evenement zo nauw samenwerken. 

 

Heb je ook zin om de sfeer en gerechten te proeven? Komende zondag van 12.00 tot 17.00 ben je van harte welkom op het centrumplein voor het gemeentehuis. De knipkaarten a euro 10,- voor het viergangenmenu kun je ter plaatse kopen of in de voorverkoop aanschaffen bij; Albert Heijn Brandenbarg, Bar Bistro d'Olde Smidse, Bakker Nollen, De Zon, Avia Tankstation Kerkstraat en Groentezaak Wiemerink. Zo ben jij in ieder geval verzekerd van een gezellige Carribische zondag!

 

Voor kinderen is er trouwens een speciale kinderkaart a euro 5,- met verrassende kinderhapjes!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0