Wat is bier aan de hand?!

Speciaal bieren nieuws! 

Omdat wij verwachten dat Speciaal bieren deze zomer nog hipper dan hip gaan worden hebben we de bieren-hulplijn ingeschakeld die Arjan Voortman heet. Al langere tijd is er een samenwerking met Mitra Voortman als het om speciaal bieren gaat, en wegens dat leuke en lokale succes gaan we de komende maanden een aanvullend, verrassend en wisselend speciaal bieren assortiment voeren! 


Naast het gerstenat welke d'Olde Smidse altijd in huis heeft staan er deze dagen ook Texels Donkerd, Brugse zot, Zundert en Indian Pale Ale PP in onze koeling. Het assortiment zal frequent wisselen en gaat volgens het op = op principe. Verras jezelf dus de komende maanden en vraag aan de bar naar de specials van dat moment. Bierrrrrtje!


Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Ladawn Diep (vrijdag, 03 februari 2017 21:43)


  Hello, I wish for to subscribe for this web site to get newest updates, thus where can i do it please help out.

 • #2

  Lesli Cowgill (zondag, 05 februari 2017 02:01)


  Hey! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

 • #3

  Stephine Golub (zondag, 05 februari 2017 16:32)


  Hey this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 • #4

  Latricia Ayers (maandag, 06 februari 2017 11:36)


  Heya! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to prevent hackers?

 • #5

  Sophia Fleitas (maandag, 06 februari 2017 13:00)


  There is certainly a great deal to know about this topic. I love all of the points you've made.

 • #6

  Kelsie Hermanson (dinsdag, 07 februari 2017 01:03)


  If you would like to obtain a great deal from this article then you have to apply such techniques to your won blog.