Elastiekenkoers finish 2015

wat een fantastische dag

Alweer de 4e editie van de Hof van Twente Elastiekenkoers. Wat een succes! Na een bijna vlekkeloos verlopen koersdag van 170 kilometer, enkele fantastische stoplocaties en het overhandigen van diverse kado's tijdens de tocht, was het moment van de finish daar.


De Grotestraat vol met fans, familie en overige enthousiastelingen. Van d'Olde Smidse tot aan de Tapperij een menigte die met luid applaus en Bengaals vuurwerk de meer dan 140 Elastiekenkoers-helden binnenloodsen. Wauw!


Op het podium zorgen DJ's Wipneus & Pim voor de juiste beats en praat RTV Oost verslaggever Paul Schabbink het geheel aan elkaar. Dan is het zover, de bekendmaking van het eindbedrag; euro 87.562,-.


Een dikke pluim voor iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze fantastische koers en aan het spetterende finish feest bij ons voor de deur. Wij kijken uit naar de Elastiekenkoers van 2016!Reactie schrijven

Commentaren: 0