De Vernieuwde Achterbar!

Feestelijk geopend met bruiloft Kuenenger Junior

Alweer een week geleden is de vernieuwde Smidse Achterbar feestelijk geopend met het huwelijk van Ron & Elies. Na een fantastische middag in het Groenlose boothuis van Villa Welgelegen volgde er een knallend avond feest in de Smidse Achterbar. Met LIVE muziek van de Goorse Femke Bleeker en haar compagnon Rudy Fricke knalde het dak er werkelijk waar af!

 

Een nieuwe bar, een eigen ingang met garderobe, sfeervolle handmade en op maat gemaakte verlichting van Gloej en een vernieuwde kleursamenstelling dat is in het kort hoe de Achterbar onder handen is genomen. Binnenkort zullen we enkele foto's van het avondfeest, en alle informatie over de Achterbar Feesten, op onze site zetten zodat je een mooi beeld van de vernieuwde Achterbar kunt krijgen.

 

Voor feesten tot circa 100 personen is de Achterbar de perfecte locatie. Een luxe tot in de puntjes verzorgde bruiloft, jubilea met catering of een gezellig all inclusive Cafeestje, het kan bij ons allemaal!

 

Avond fotograaf Marco, van 'Lach of ik Schiet' heeft de plaatjes geschoten. Dank voor de mooie herinneringen aan de super gezellige feestavond!


Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Loma Shumway (donderdag, 02 februari 2017 10:37)


  Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 • #2

  Jesenia Thorp (donderdag, 02 februari 2017 22:18)


  Hello! I've been following your blog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Huffman Texas! Just wanted to tell you keep up the fantastic job!

 • #3

  Katie Zipp (zaterdag, 04 februari 2017 01:25)


  Genuinely when someone doesn't know then its up to other viewers that they will assist, so here it occurs.

 • #4

  Ela Foree (donderdag, 09 februari 2017 03:57)


  Good day! I simply would like to offer you a big thumbs up for your excellent information you have here on this post. I will be returning to your site for more soon.

 • #5

  Lee Dowless (donderdag, 09 februari 2017 07:28)


  Greate pieces. Keep writing such kind of information on your page. Im really impressed by it.
  Hi there, You have done an excellent job. I will definitely digg it and individually suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this website.

 • #6

  Katie Zipp (donderdag, 09 februari 2017 18:02)


  Very good blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I'm hoping to start my own blog soon but I'm a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many choices out there that I'm totally overwhelmed .. Any ideas? Thanks a lot!

 • #7

  Daniele Sinner (vrijdag, 10 februari 2017 05:41)


  Hi! I could have sworn I've been to this website before but after reading through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be book-marking and checking back frequently!