Kerstmis bij d'Olde Smidse

Al jarenlang een heerlijke traditie!

Bar Bistro d'Olde Smidse zal in december in winterse sferen worden gebracht. Kerstbomen, sfeervolle lampjes, kerstballen en andere winterse taferelen maken de Bistro en de Achterbar nog sfeervoller dan anders. Een gezellig Kerstparadijs waar u en uw familie heerlijk kunnen genieten van de Smidse Kerstdagen!

 


1e Kerstdag

luxe Kerstbuffet | all inclusive

Op 1e Kerstdag heeft Bar Bistro d'Olde Smidse al sinds jaar en dag een uitgebreid luxe all inclusive Kerstbuffet. Feestelijk opgemaakte salades, heerlijke vis-, wild- en vleesgerechten en natuurlijk zal het afsluitend dessertbuffet niet ontbreken. All inclusive is bij ons ook echt all inclusive, dus alle dranken tijdens het buffet zijn inbegrepen. 

 

Tijdsschema

17.00 uur - d'Olde Smidse geopend

18.00 uur - aanvang luxe Kerstbuffet en aansluitend dessertbuffet

 

Kosten euro 52,50 per persoon

(kinderen tot 10 jaar euro 26,25 per persoon)

 2e Kerstdag

a la carte | omdat Kerst ook Gewoon Gezellig is

Op 2e Kerstdag kunt u bij d'Olde Smidse a la carte dineren en dus genieten van de heerlijk vertrouwde Smidse gerechten! Vanwege de jaarlijkse drukte hebben we deze feestdag in drie tijdvakken van 2,5 uur ingedeeld. Indien u van een tijdvak wenst af te wijken kunt u Glenn contacten om te mogelijkheden door te nemen.

 

Tijdvakken | Tweede Kerstdag

Tijdvak 1.   vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur

Tijdvak 2.   vanaf 16.40/17.00 uur tot 19.20 uur

Tijdvak 3.   vanaf 19.30 uur tot 23.00 uur

 

Vrije inloop is uiteraard ook mogelijk maar gezien de jaarlijkse drukte adviseren wij u wel te reserveren om van een tafel verzekerd te zijn!