We zijn dagelijks geopend voor een diner vanaf 16.00 uur, bekijk ook onze lunchmogelijkheden.
Soepen | |
Uiensoep | |
Huisgemaakte uiensoep met een crouton van hollandse kaas. | |
Tomatensoep | |
Huisgemaakte tomatensoep afgemaakt met verse room. | |
Vissoep | |
Pikante Spaanse vissoep ruim gevuld met verse vis. | |
Dagsoep | |
Laat u verrassen door een heerlijke soep uit eigen keuken. | |
Koude voorgerechten | |
Champignons op toast | |
Verse toast die ruim belegd is met kruidige champignons. | |
Carpaccio | |
Heerlijke runde carpaccio met honing mosterddressing. | |
Ardennen ham met meloen | |
Lekker vlees gerecht met galia meloen en rauwe ham. | |
Garnalen cocktail | |
Cocktail van Noorse garnalen met cocktailsaus. | |
Paling op toast | |
Klassiek gerecht van toast met gerookte paling. | |
Warme voorgerechten | |
Slakken | |
Traditionele Franse escargots gegratineerd met kruidenboter. | |
Mosselen | |
Warme mosselen met een krokant laagje van kruidenboter. | |
Hoofdgerechten Vlees | |
T-bone | |
Malse biefstuk van tournedos en entrecote van 450g. | |
Prime beef | |
Biefstuk van de schotse Hooglander. | |
Kalfs T-bone | |
T-bone van het kalf. Heerlijk mals. | |
Tournedos | |
biefstuk van de ossenhaas. | |
Entrecote | |
Biefstuk van 350g van de runderlende. | |
Pepperoni steak | |
Entrecote van 450g gevuld met pepers. Lekker pittig!! | |
Kalfsoester | |
Lekker mals kalfsvlees met champignon roomsaus. | |
Mix spies | |
Spies van biefstuk en varkensvlees van de grill. | |
Varkenshaas | |
Klassieker die niet mag ontbreken op de kaart. | |
Lamskoteletten | |
Van het Texelse lam gegrild met kruidenboter. | |
Spare ribs | |
Gegaard in een marinade van ketjap en chili. | |
Ribsteak | |
Biefstuk met een bot van de lende van het rund. | |
Texas rib-eye | |
Rib-eye maar dan 750g. Voor de grote trek. | |
Saté | |
Huisgemaakte saté. Een echte smidse klassieker. | |
Saté Hawaï | |
Saté maar dan met ananas, kroepoek & banaan. | |
Hoofdgerechten Vis | |
Zeetong | |
Heerlijk gebakken in de boter. Een echte klassieker. | |
Gamba’s | |
Tijger gamba’s gebakken met knoflook en kruidenboter. | |
Zalmforel | |
Op de huid gebakken gegratineerd met amandel. | |
Gebakken mosselen | |
Gebakken in boter met een pernod roomsaus. | |
Wilde Zalm | |
Mooie zalmfilet uit de pan met champignon roomsaus. | |
Overig | |
Kindermenu’s | |
Vraag ons personeel naar de mogelijkheden. | |
Vegetarisch | |
U bedenkt het, wij maken het! Of laat u verrassen! | |
Koffie variaties | |
Irish coffee | |
Klassieke koffie variatie met Jameson whiskey. | |
French coffee | |
Stevige koffie met grandmarnier. | |
Coffee d’olde smidse | |
Koffie variatie van het huis. Met drambui. | |
Coffee D.O.M | |
Een lekker koffie variatie met D.O.M. benedictine. | |
Koffie compleet | |
Laat u verrassen want compleet was nog nooit zo compleet. | |
Cappuccino | |
Klassieke Italiaanse koffie variant. | |
Espresso | |
Een stevige kop koffie voor de liefhebber. | |
Nagerechten | |
Sorbet | |
Smidse klassieker. | |
Pêche melba | |
Vruchten ijs afgegarneerd met stukjes perzik. | |
Stracciatella | |
Klassiek Italiaans ijs met lekkere stukjes banaan. | |
Andaluse | |
Fris cassis ijs afgegarneerd met verse druiven. | |
Dame blanche | |
Bananasplit | |
Bananen ijs en vanille ijs met banaan geserveerd. | |
Verse vruchten met slagroom | |
Fris en fruitig. | |
Crème Brûlee | |
Vanille met een laagje gecaramelliseerde suiker. | |
Chocolade mousse | |
Zo als grootmoeder het maakte. | |
Warme kersenwafel & slagroom | |
Je waant je in Brussel! | |
Kinderijsje | |
Een ijsje voor de kleintjes met een verrassing. | |
Coupe Tam Tam | |
IJs voor 4 personen of meer om samen van te genieten. |