Menukaart

Al onze gerechten zijn ook af te halen

Menukaart

 

Soepen  
Uiensoep  
Huisgemaakte uiensoep met een crouton van hollandse kaas.  
Tomatensoep  
Huisgemaakte tomatensoep afgemaakt met verse room.  
Vissoep  
Pikante Spaanse vissoep ruim gevuld met verse vis.  
Dagsoep  
Laat u verrassen door een heerlijke soep uit eigen keuken.  
   
   
Koude voorgerechten  
Champignons op toast  
Verse toast die ruim belegd is met kruidige champignons.  
Carpaccio  
Heerlijke runde carpaccio met honing mosterddressing.  
Ardennen ham met meloen  
Lekker vlees gerecht met galia meloen en rauwe ham.  
Garnalen cocktail  
Cocktail van Noorse garnalen met cocktailsaus.  
Paling op toast  
Klassiek gerecht van toast met gerookte paling.  
   
   
Warme voorgerechten  
Slakken  
Traditionele Franse escargots gegratineerd met kruidenboter.  
Mosselen  
Warme mosselen met een krokant laagje van kruidenboter.  
   
   
Hoofdgerechten Vlees  
T-bone  
Malse biefstuk van tournedos en entrecote van 450g.  
Prime beef  
Biefstuk van de schotse Hooglander.  
Kalfs T-bone  
T-bone van het kalf. Heerlijk mals.  
Tournedos  
biefstuk van de ossenhaas.  
Entrecote  
Biefstuk van 350g van de runderlende.  
Pepperoni steak  
Entrecote van 450g gevuld met pepers. Lekker pittig!!  
Kalfsoester  
Lekker mals kalfsvlees met champignon roomsaus.  
Mix spies  
Spies van biefstuk en varkensvlees van de grill.  
Varkenshaas  
Klassieker die niet mag ontbreken op de kaart.  
Lamskoteletten  
Van het Texelse lam gegrild met kruidenboter.  
Spare ribs  
Gegaard in een marinade van ketjap en chili.  
Ribsteak  
Biefstuk met een bot van de lende van het rund.  
Texas rib-eye  
Rib-eye maar dan 750g. Voor de grote trek.  
Saté  
Huisgemaakte saté. Een echte smidse klassieker.  
Saté Hawaï  
Saté maar dan met ananas, kroepoek & banaan.  
   
   
Hoofdgerechten Vis  
Zeetong  
Heerlijk gebakken in de boter. Een echte klassieker.  
Gamba’s  
Tijger gamba’s gebakken met knoflook en kruidenboter.  
Zalmforel  
Op de huid gebakken gegratineerd met amandel.  
   
   
Gebakken mosselen  
Gebakken in boter met een pernod roomsaus.  
Wilde Zalm  
Mooie zalmfilet uit de pan met champignon roomsaus.  
   
   
Overig  
Kindermenu’s  
Vraag ons personeel naar de mogelijkheden.  
Vegetarisch  
U bedenkt het, wij maken het! Of laat u verrassen!  
   
   
Koffie variaties  
Irish coffee  
Klassieke koffie variatie met Jameson whiskey.  
French coffee  
Stevige koffie met grandmarnier.  
Coffee d’olde smidse  
Koffie variatie van het huis. Met drambui.  
Coffee D.O.M  
Een lekker koffie variatie met D.O.M. benedictine.  
Koffie compleet  
Laat u verrassen want compleet was nog nooit zo compleet.  
Cappuccino  
Klassieke Italiaanse koffie variant.  
Espresso  
Een stevige kop koffie voor de liefhebber.  
   
   
Nagerechten  
Sorbet  
Smidse klassieker.  
Pêche melba  
Vruchten ijs afgegarneerd met stukjes perzik.  
Stracciatella  
Klassiek Italiaans ijs met lekkere stukjes banaan.
Andaluse  
Fris cassis ijs afgegarneerd met verse druiven.  
Dame blanche  
Bananasplit  
Bananen ijs en vanille ijs met banaan geserveerd.  
Verse vruchten met slagroom  
Fris en fruitig.  
Crème Brûlee  
Vanille met een laagje gecaramelliseerde suiker.  
Chocolade mousse  
Zo als grootmoeder het maakte.  
Warme kersenwafel & slagroom  
Je waant je in Brussel!  
Kinderijsje  
Een ijsje voor de kleintjes met een verrassing.  
Coupe Tam Tam  
IJs voor 4 personen of meer om samen van te genieten.