22 juni 2012

Kado voor d'Olde Smidse IJscobar 

WOW! Dat is nou een leuke verrassing van Atelier Gein. Het 3D mozaïek project welke de 5 dames op de foto hebben gemaakt is geschonken aan d’Olde Smidse IJscobar. Wij zullen zorgen dat dit schitterende cadeau een prominente plek krijgt in de IJscobar.

 

Atelier Gein organiseert activiteiten op creatief en educatief gebied in beeld, vorm, kleur of gebaar. Dus wil je als bedrijf, familie, school of vriendengroep eens een vernieuwende activiteit op een leuke landelijke locatie?

 

Dames en www.ateliergein.nl namens d’Olde Smidse heel erg bedankt voor jullie mooie creatie!

 

21 juni 2012

Aankomst Elastiekenkoers

Donderdag 21 juni 2012, beter bekend als Schoolfeest donderdag, is het dan zover. De Elastiekenkoers! Wat begint als een impulsief idee om wat te doen voor het VU in Amsterdam groeit in korte tijd uit tot een mega actie waarbij regionale en landelijke media present zijn.

 

De doelstelling is, om door middel van een fietstocht van Amsterdam naar Goor geld in te zamelen voor het VU Medisch Centrum. 'Een jaar lang verse bloemen op de balie, om een beetje fleurigheid in de moeilijke ziekenhuistijd is te brengen', dat is de inzet. Nou die doelstelling is ruimschoots behaald, want met een opbrengst van meer dan euro 12.000,- is de eerste editie van de Elastiekenkoers meer dan geslaagd.

 

De binnenkomst van de wielrenners bij Bar Bistro d'Olde Smidse was een waar spektakel. Een metershoge finishboog, een podium om de renners te huldigen, cheerleaders, LIVE verslag van sportcommentator Paul Schabbink, bier, hamburgers en heel veel toeschouwers maakten de aankomst heel bijzonder. Organisatie van de Elastiekenkoers, Chapeau!

17 juni 2012

Goors School & Volksfeest | DJ Rob Toonen

Het laatste volle weekend van juni staat in Goor en omstreken al sinds jaar en dag bekend om het Goorse School & Volksfeest. Alle ingredienten voor een fantastisch feestweekend zijn deze dagen aanwezig in de Hof van Twente en daar kunnen wij als d'Olde Smidse in 2012 ook nog eens de GoFun Summertour met DJ Rob Toonen van SLAM FM aan toe voegen!

 

Zaterdag & Zondag van optocht tot in de late uurtjes DJ Rob Toonen!

 

Dat wil je toch niet missen!

 

 

18 mei 2012

CATERING | LUNCHPAKKETTEN VOOR INTERNATIONAAL VOETBALTOERNOOI

Het verzorgen van catering op locatie doet d'Olde Smidse al jaren. Van een stamppotbuffet voor 10 personen tot een luxe koud en warm buffet inclusief, bar, dranken en aankleding voor 100 personen. Niks is te gek!

 

Dus op de vraag of we een leger aan hongerige voetballers kunnen voorzien van brood, drankjes en warme snacks is het antwoord dan ook volmondig JA! Want zelfs een kleine 1000 lunchpakketten maken wij met plezier voor u klaar. 

 21 april 2012

HAP & ... ARRANGEMENTEN! | WEGENS SUCCES OOK KOMEND SEIZOEN

Na de succesvolle avonden met Dolf Janssen, Roue Verveer en Eva de Roovere kunnen we wel stellen dat de Hap & ... arrangementen een herhaling verdienen. Binnenkort maakt Theater De Reggehof het programma bekend voor het nieuwe theaterseizoen en wij kunnen u alvast vertellen dat d'Olde Smidse ook dan weer een grote diversiteit aan Hap & ... arrangementen aan zal gaan bieden!

 

Wat houdt het Hap & ... arrangement eigenlijk in? Nou, bij d'Olde Smidse bieden wij maandelijks een Reggehof theatervoorstelling aan met voorafgaand een Sate Menu in onze Bistro. Dus een avond vol gezelligheid voor een verrassend lage prijs, te gek toch!?

 

Binnenkort zullen we het programma voor 2012 | 2013 bekend maken!

 

14 april 2012

TAPAS AVOND

Donderdag 12 april 2012 stond de Smidse Tapas avond weer op de agenda. Na het succes van afgelopen jaar konden wij niet anders dan deze avond weer in onze planning mee te nemen. 

 

 

26 maart 2012

HAP & .... ARRANGEMENTEN

Deze week hebben wij voor het eerst het Hap & Lach arrangement aangeboden! Het arrangement bestond deze eerste editie uit een kaartje voor de show van Dolf Jansen in combinatie met een Sate Hawai menu. Deze combi werd onze gasten aangeboden voor een verrassend lage prijs van euro 25,00 pp!

 

Binnen 2 dagen waren alle 30 arrangementen uitverkocht en deze actie krijgt dus zeker een vervolg!

Wij hebben vanwege de succesvolle lancering de komende twee voorstellingen reeds in onze agenda opgenomen. 

 

Laatste Hap & ... show van dit seizoen.

 

vrijdag 20 april

Eva de Roovere | Mijn huis

Hap & Swing arrangement | euro 25,00 pp

 

Dus heb jij zin in een heerlijke Smidse Sate in combinatie met een topshow,

bel of mail ons dan om jouw tafel te reserveren!

 

 29 februari 2012

AL 35 JAAR BAR BISTRO D'OLDE SMIDSE

Nou we kunnen wel zeggen dat het een geslaagd Cafeestje was afgelopen woensdag! Iedereen hartelijk dank voor de kado's en voor het gezellige samenzijn en op naar het volgende jubileum.

 

Wil je nog even nagenieten van deze leuke avond? Zie hier de SFEER IMPRESSIE!

 

19 februari

CARNAVALSONTBIJT - GOORSCHE ZUSTERS

Ook in Goor slaat het carnavalsvirus hard om zich heen. Een groep Goorse dames, vanaf heden beter bekend als de zusterbrigade, heeft na het ontbijtbuffet bij d'Olde Smidse een lange feestdag voor de boeg! Oeteldonk is de eindbestemming... Als dat maar goed gaat!

 

UPDATE

Het schijnt dat de meeste zusters vanuit Oeteldonk in goede conditie weer huiswaarts zijn gekomen en na een gezellige afterparty bij de Smidse kan Carnaval 2012 wat ons betreft de boeken in als geslaagd!

 

Sfeerimpressie

20 januari 2012

RADIO DAYS - LIVE MUZIEK

De belangstelling voor de eerste EP presentatie van de band Radio Days was overweldigend!  

De Smidse Achterbar was deze avond te klein voor de hordes fans die kwamen luisteren naar deze upcoming band. De voor- en naprogramma bands Blue Sunday en Texas Radio droegen uiteraard ook bij aan de erg gezellige sfeer. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

 

Smidse tip van de week

Check vooral de nieuwe clip 'Me and Jack'