Events

Brei & Go

Brei & go

we gaan weer beginnen

Trendsetters in de Hof van Twente waren de zussen Rouweler destijds en Brei & Go is still going strong! Alweer het 4e seizoen gezellig samen truien, sjaals, mutsen, knuffels en handschoenen breien voor weeskinderen in Roemenië. De Stichting ROEC is ook dit jaar weer de partij die de breisels persoonlijk af zal leveren in de verschillende weeshuizen.

 

De Brei & Go club groeit elk jaar gestaag en begonnen Gonda en Ceciel nog met zo'n 8 personen nu zitten er wekelijks vaak meer dan 30 personen. De Smidse serre barstte uit hun voegen dus hebben we dit jaar de Smidse Achterbar beschikbaar gesteld voor deze toppers. Ben jij ook gek op breien en de gezelligheid van een vrolijk 'kippenhok' dan kun je vanaf 7 oktober 2015 zo binnenwandelen bij Bar Bistro d'Olde Smidse. 

 

Aanvang: woensdag 7 oktober 2015

Tijdstip: 19.30 uur

Kosten: Gratis

Contact: Brei & Go

 

Het Brei & Go seizoen loopt van oktober 2015 t/m november 2015 en na de jaarwisseling en feestdagen van januari 2016 t/m april 2016. Iedereen is welkom. En als je nog niet zo goed breien kunt dan zijn de Goorse professionals aanwezig om je een handje te helpen. Dus tot brei de Smidse!

 

Brei & Go succes met jullie vierde seizoen!

 


0 Berichten

Goorse Kinderoptocht 2015

fotomomentje!

Het lijkt wel alsof de Goorse kinderoptocht elk jaar drukker wordt! Wat een boel mensen in het centrum van Goor en wat hebben de kids hun best weer gedaan. Genieten dus op deze zonnige zaterdag!


0 Berichten

Elastiekenkoers finish 2015

wat een fantastische dag

Alweer de 4e editie van de Hof van Twente Elastiekenkoers. Wat een succes! Na een bijna vlekkeloos verlopen koersdag van 170 kilometer, enkele fantastische stoplocaties en het overhandigen van diverse kado's tijdens de tocht, was het moment van de finish daar.


De Grotestraat vol met fans, familie en overige enthousiastelingen. Van d'Olde Smidse tot aan de Tapperij een menigte die met luid applaus en Bengaals vuurwerk de meer dan 140 Elastiekenkoers-helden binnenloodsen. Wauw!


Op het podium zorgen DJ's Wipneus & Pim voor de juiste beats en praat RTV Oost verslaggever Paul Schabbink het geheel aan elkaar. Dan is het zover, de bekendmaking van het eindbedrag; euro 87.562,-.


Een dikke pluim voor iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze fantastische koers en aan het spetterende finish feest bij ons voor de deur. Wij kijken uit naar de Elastiekenkoers van 2016!0 Berichten

Status Quo bij d'Olde Smidse...

...dat kan natuurlijk niet

Maar de nieuwe Status Quo coverband; Status Quotes komt wel heel erg dicht in de buurt van deze rockende helden! Op vrijdag 3 juli aanstaande zal Status Quotes, onder leiding van ervaren topgitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis, de Smidse Achterbar op de grondvesten doen schudden!

 

De heren zijn druk in voorbereiding op voor enkele grote optredens (o.a. voorprogramma Normaal) en willen komende weken 'meters maken'. Dus vrijdag na het Goorse School & Volksfeest vanaf 22.30 uur LIVE in de Achterbar;  Rockin' All over The Smidse! 


 


0 Berichten

DJ Rob Toonen | Feestmachine

vrijdag bij d'Olde Smidse

Slam FM DJ Rob Toonen komt komende vrijdag naar Goor om het 752 jarige bestaan van onze stad te vieren! Vanaf 22.00 uur zal de GoFun feestmachine de Smidse Achterbar omtoveren tot donders gezellige partyplace. Huuuuuuuuuu!


Dit is het perfecte moment om vast te oefenen voor Schoolfeest 2015 of om al je examenstress van de afgelopen weken er af te feesten.

So be there with all your friends!


Oh ja, op Schoolfeest zondag tijdens en na de allegorische optocht zal DJ Rob Toonen de Grotestraat op zijn kop zetten. Partytimeeee!


0 Berichten

Diploma? Gefeliciteerd!

zoiets ga je toch vieren!


Gefeliciteerd! Eindelijk je diploma. Dat ga je toch zeker wel vieren met een supergaaf examenfeest? Bij d'Olde Smidse heb je je eigen kroeg voor 1 avond al vanaf euro 15,- per persoon INCLUSIEF drankjes.


Jouw feest kun ook organiseren met medestudenten en als je de gasten een 'envelop met inhoud' als kado vraagt kost het je waarschijnlijk ook nog eens niks. So why not, Partytime!


Wil je meer informatie over het examen Cafeestje check dan deze link.0 Berichten

Zwemvierdaagse Hof van Twente

Deelnemers veel succes!

De zwemvierdaagse is in volle gang en meer dan 300 fanatieke zwemmers trekken deze dagen hun baantjes in het Markelose buitenbad. Wij zijn blij dat we als sponsor een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit evenement.

 

Wij wensen alle deelnemers veel succes met deze knappe prestatie!

 

PS. Smidse medewerkers is het geen goed idee om een team van collega's samen te stellen en aan de zwemvierdaagse 2016 mee te doen?!


0 Berichten

Whisky Proeverij | The Balvenie

Ben je een whiskyliefhebber? Dan mag je op 6 maart 2015 'The Balvenie' whiskyproeverij van Mitra Arjan Voortman in d'Olde Smidse Achterbar niet missen!

 

Ondersteund door prachtige foto’s gepresenteerd vanaf een schildersezel, vertelt de Brand Ambassador het verhaal van The Balvenie. Het productieproces van Single Malt Whisky wordt behandeld, en tijdens de proeverij ligt de nadruk op de geschiedenis van The Balvenie en hun indrukwekkende verhalen die de ronde doen. En niet geheel onbelangrijk: het proeven van verschillende whiskies van The Balvenie.

 

Datum : 6 maart 2015

Aanvangstijd : 20.00 uur

Locatie : Bar Bistro d’Olde Smidse, De Achterbar

Maximaal aantal deelnemers: 30 personen

 

Kaarten zijn met ingang van heden verkrijgbaar bij Mitra Voortman a euro 20,-. Leden van GUS en houders van de Hof van Twente Whiskycard hebben een korting van 10% op deze proeverij.

 

Meer informatie?

Mitra Goor, Arjan Voortman

Tel. Nr. 0547 -260545

 

Cheers!


0 Berichten

Apollo Goor | Jubileum Taptoe!

Muziekvereniging Apollo is al meer dan 95 jaar actief in Goor en behoort tot de landelijke top in taptoeland. Vanavond om 20.00 uur organiseert Apollo een feestelijk jubileum optreden op het kunstgrasveld van vv Twenthe en wij vinden dat zo'n evenement een blogmoment verdiend!

 

Onze eigen Goorse drum- en showfanfare presenteert de jubileumshow "Sound of Movie" welke een waar spektakel schijnt te worden! Op de filmmuziek klanken van ondermeer Titanic en Pirates of the Carribean zal men verrassende formaties lopen.  

 

Ook topbands uit Zwolle, Dieren, IJsselmuiden en Enschede zullen vanavond hun kunsten vertonen. Wij zijn in ieder erg benieuwd en wensen Apollo veel succes!

 

0 Berichten

Goor Culinair | Tweede editie

Komende zondag tijdens de Welkom in Goor koopzondag zijn er vele activiteiten in het Goorse centrum. Naast een oldtimer autoshow, een theater optreden van Alludens, de muzikale inbreng van popkoor Top.NL en vele andere activiteiten is het ook weer tijd voor het Goorse Culinairplein!

 

Na een fantastische (en uitverkochte) editie in 2013 zal Goor Culinair 2014 in het teken staan van de 'Carribean'. DJ Wipneus zal op het culinaire plein zorgen voor de juiste beats zodat de Carribische gerechten nog lekkerder smaken! Wij vinden het best uniek dat Goorse horeca ondernemers en de Goorse (vers)winkeliers tijdens dit evenement zo nauw samenwerken. 

 

Heb je ook zin om de sfeer en gerechten te proeven? Komende zondag van 12.00 tot 17.00 ben je van harte welkom op het centrumplein voor het gemeentehuis. De knipkaarten a euro 10,- voor het viergangenmenu kun je ter plaatse kopen of in de voorverkoop aanschaffen bij; Albert Heijn Brandenbarg, Bar Bistro d'Olde Smidse, Bakker Nollen, De Zon, Avia Tankstation Kerkstraat en Groentezaak Wiemerink. Zo ben jij in ieder geval verzekerd van een gezellige Carribische zondag!

 

Voor kinderen is er trouwens een speciale kinderkaart a euro 5,- met verrassende kinderhapjes!

 

 

0 Berichten

Castle Fair Weldam

Op een steenworp afstand van d'Olde Smidse bevindt zich een van de mooiste kastelen uit Twente, Kasteel Weldam. Komende zaterdag houdt Landgoed Weldam een Fancy Fair op het kasteelterrein tussen Goor en Diepenheim.

 

Lekker struinen langs de vele stalletjes op de oprijlaan en het voorplein van het monumentale Weldam. Er is deze dag van alles te doen; muziek, dansers, kraampjes, bagpipers en rondleidingen. Ook de deuren van de St. Mary''s Chapel zijn geopend.

 

Omdat normaal gesproken Kasteel Weldam niet geopend is voor bezoekers is de Fancy Fair op zaterdag 6 september onze weekendtip voor zowel toeristen als Gorenaren!

 


0 Berichten

Elastieken donderdag!

Het is al haast een traditie geworden, de binnenkomst van de jaarlijkse Elastiekenkoers tijdens Schoolfeest donderdag. De grotestraat vol met enthousiaste familieleden, vrienden en kennissen die hun wielerhelden toejuichen. Wat een mooie dag!

 

Het grandioze bedrag van euro 60.323,- welke de Stichting Elastiekenkoers deze 3e editie heeft binnengefietst leek ons wel een blog waard! Een schitterend bedrag voor tastbare hulp aan goede doelen in de Hof van Twente; Dit jaar was het doel Niet Aangeboren Hersenletsel.

 

Benieuwd naar het verloop van deze Elastiekenkoers? Check dan de film en foto's op hun website!

0 Berichten

Hap & Grap | Veldhuis & Kemper

Woensdag 23 april komt het legendarische cabaret duo Veldhuis & Kemper naar Goor, en wij mogen enkele Smidse Hap & Grap arrangementen aanbieden!

 

Het is de voorbereiding op hun 7e theatershow en ook deze try-out avond verwachten we weer veel muzikaliteit, zelfspot en humor!

 

Veldhuis & Kemper!

Datum : woensdag 23 april

Kosten : euro 28,50 p.p. (entree & diner)

Aanvang Smidse : om circa 18.00 uur

Aanvang Reggehof : 20.00 uur


0 Berichten

Javier & Sate!

GAAF! Zondag 30 maart 2014 komt Javier Guzman weer naar Goor!

 

Het Smidse Hap & Grap arrangement bestaat uit een heerlijk Smidse Sate menu & een entreekaart voor Javier Guzmans show Delirium II. Voor euro 24,95 heb je dus een gezellige avond; Javier & Sate!

 

Waar Javier met Delirium al geen spaan heel liet van zijn alcoholverslaving, maakt hij in Delirium II zijn sex-, wiet-, medicijnen- en cocaïneverslavingen met de grond gelijk. Delirium II neemt de kijker mee op een trip langs ongure straathoeken, afkickklinieken en een louterend bezoek aan een speelparadijs. Daarmee is het de meest autobiografische en confronterende show die Javier ooit maakte.

 

Javier Guzman | Delirium II

Datum : Zondag 30 maart

Kosten : euro 24,95 p.p. (entree & diner)

Aanvang Smidse : 18.00 uur

Aanvang Reggehof : 20.00 uur

 

Reserveren!


0 Berichten

Toettoet!

Donderdag 15 mei 2014 organiseert het Join4energy dreamteam een Franse avond bij d'Olde Smidse. Een heerlijk 3-gangen diner voor het goede doel waar iedereen welkom is! Meer informatie over deze speciale avond vind je hier.

 

Wat deze avond in onze ogen een nog specialer tintje geeft is de haal- en brengservice Franse stijl. Je kan namelijk opgehaald en thuisgebracht worden. Geheel in stijl worden deze transfers verzorgd met lelijke eendjes. En zeg nou zelf wat is er Franser dan een 2CV!!

 

Je boekt deze haal- en breng service binnen Goor voor slechts euro 15,-. Reserveren kan alleen via dream4energy@gmail.com

 

 


7 Berichten

BigBand Festival Goor

Tweede Paasdag vindt de 6e editie plaats van het BigBand Festival Goor! Een jaarlijks evenement met meer dan 20.000 bezoekers, drie grote podia, diverse bands en artiesten in het centrum van Goor. Een mooi item dus voor deze Smidse blog.

 

De organisatie van het festival is kortgeleden een heuse stichting geworden en de eerste top bigbands en artiesten zijn reeds geboekt. In 2014 kunt u, naar het schijnt, enkele leuke en vernieuwende verrassingen verwachten. Wij gaan er vanuit dat de stichting BigBand Festival Goor er ook dit jaar weer een fantastische 2e Paasdag van gaat maken!

 

Noteer maandag 21 april 2014 dus in je agenda! 

 

Voor meer informatie kijk op; www.BigbandfestivalGoor.nl

 


0 Berichten

Drie romantische Smidse keuzes

Smidse a la carte

Uiteraard kun je met Valentijn ook genieten van de gebruikelijke Smidse gerechten. Is jouw partner gek op de heerlijke varkenshaas in champignon roomsaus of is juist de 750 grams Texas Rib-eye het favoriete gerecht?

 

Deze liefdevolle Valentijnsavond kunnen jullie uiteraard gewoon alle favoriete Smidse gerechten bestellen! Wij adviseren je wel vooraf te reserveren om zeker te zijn van een romantisch plekje!

 

 

Vrijdag 14 februari 2014 een bijzondere datum voor jou en je geliefde. En wat is dan leuker dan gezellig met zijn tweeën uit eten te gaan? Dit jaar biedt d’Olde Smidse drie mogelijkheden om Valentijn extra speciaal te maken!

 

 

Valentijnsmenu

Speciaal voor Valentijn heeft Bar Bistro d’Olde Smidse een Valentijnsmenu samengesteld. Met deze heerlijke mix van gerechten verras je niet alleen je partner, maar ook jezelf. De kosten bedragen euro 27,50 p.p. en reserveren is gewenst.

 

Voorgerecht

Vitello Tonato of Champignons Dordogne

 

Hoofdgerecht

Ossenhaaspuntjes of Gamba's uit de oven

 

Nagerecht

Apfelstrudel of Coupe d'Amour

 

 

Hap & Love arrangement

Jullie beginnen de avond met een heerlijk Smidse Valentijnsmenu en aansluitend kunnen jij en je grote liefde genieten van de Reggehof theatervoorstelling ‘Wedstrijdje’.

 

Een ontspannen avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en heel veel briljante teksten. De kosten bedragen euro 42,50 per persoon en dit arrangement dien je vooraf te reserveren.

 

Hap & Love arrangement is inclusief;

- Smidse Valentijnsmenu

- Fles Smidse huiswijn

- Entreekaart theatervoorstelling ‘Wedstrijdje’

 

 


0 Berichten

Henk Pen Caravan & Camperbeurs

Afgelopen weekend stonden wij op de erg druk bezochte beurs van Henk Pen in Haaksbergen.

De 25e editie alweer van deze in de regio zeer bekende camper & caravan show. Het was een bijzonder leuke ervaring!

 

Naast de laatste kampeernoviteiten en de presentatie van de nieuwste campermodellen kon je, onder het genot van een heerlijk Smidse soepje, ook meedoen aan het 'raad & win' spel. Een grote houten Smidse kist met aardappels waarvan je het juiste aantal kon raden.

 

Wij zullen binnenkort via onze nieuwsbrief de winnaars bekend maken, welke een Smidse dinerbon ter waarde van euro 20,00 hebben gewonnen.

 

Benieuwd naar de uitslag? Meld je dan via onderstaand contactformulier aan voor de Smidse nieuwsbrief!

aanmelden Smidse nieuwsbrief

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


0 Berichten

Smidse Barcompetitie

De zaterdagen in november staan bij ons in het teken van De Hof-verenigingen. Drie teams strijden van 23.00 tot 01.00 uur tegen elkaar in d'Olde Smidse barcompetitie en zullen hiermee hun clubkas spekken.

 

Help jij jouw favoriete vereniging winnen? 

 

De volgende verengingen doen mee:

9 november 2013: Ponyclub Markelo

16 november 2013: VV Twenthe Dames 1

23 november 2013: Dynamiek

 

Wij wensen de teams heel veel succes!


0 Berichten

Hap & Grap arrangement

Hulphond - Remko Vrijdag & Martine Sandifort
Hulphond - Remko Vrijdag & Martine Sandifort
ATTACCA - Hans Liberg
ATTACCA - Hans Liberg

Wat houdt het HAP & GRAP arrangement in?

Voor het derde jaar op rij gaat d'Olde Smidse je laten genieten van de leukste theatershows bij Theater De Reggehof! De combinatie van een heerlijk Smidse satemenu, inclusief entreekaart voor een knallende pakketprijs blijkt een perfect verwenmoment. De eerste shows die we je mogen aanbieden zijn;

 

Vrijdag 18 oktober 2013 - HULPHOND

euro 24,95 pp

Remko Vrijdag speelde met De Vliegende Panters vele zalen in Nederland plat en Martine Sandifort is vooral bekend van TV typetjes in Koefnoen, Kopspijkers, Het Klokhuis en DWDD. Nu zijn ze een hilarisch duo! Hulphond is grenzeloos muzikaal, hartverscheurend geestig en schaamteloos ontroerend!

 

Woensdag 6 november 2013 - HANS LIBERG

euro 32,50 pp (beperkte beschikbaarheid)

ATTACCA is een compleet nieuwe show van Hans Liberg. Daar verheugen wij ons op! Waarmee zal de rasentertainer ons nu weer mee verrassen? Met band, zonder band? Een ding staat vast, het wordt een avond vol bruisende energie, grote muzikaliteit en de tranen van het lachen zullen u hoogstwaarschijnlijk weer over de wangen rollen!

 

Binnenkort zullen we hier de overige data en shows publiceren. Houd www.oldesmidse.nl dus goed in de gaten!

 

RESERVEER HIER!


0 Berichten

Culinair Plein in het centrum van Goor

Vandaag organiseren wij samen met 14 collega-ondernemers in het centrum van Goor het 5-gangen inloop-diner 'Culinair Plein'. 

Onze bijdrage is de 1ste gang: 

'Schelvis met een tapenade van tomaat en ui, gegratineerd met een stuk oude kaas' i.s.m. Holtmaat en de Zuilvelhoeve.

 

Verder kunt u nog genieten van:

2e gang: een pittige soep van Wortel met creme fraiche

3e gang: een stuk procureur met rucola salade en honing mosterd dressing

4e gang: gegrilde kip-kerrie garni

5e gang: lepelgebak

 

De slijterijen uit Goor, Wiljan's Wijnhuis, Gall & Gall en Mitra Voortman, zullen de gangen begeleiden met heerlijke wijnen. 

 

Naast dit heerlijke inloopdiner zullen ook de winkels geopend zijn en worden er diverse modeshows georganiseerd door o.a. de Shoeby en Middelkamp mode.

 

Kaarten voor het inloopdiner kosten 10,- p.p. en zijn verkrijgbaar in centrum. Het Culinair Plein zal van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend zijn.

 

Kortom komt dat proeven & zien!


0 Berichten

Old Bags & Gras LIVE!

Old Bags

Gras

Aanstaande zaterdag 14 september zullen de bands 'Gras' en 'Old Bags' LIVE hun kunsten vertonen bij d'Olde Smidse.

 

Beide bands brengen na 22.00 uur met veel elan een wisselend repertoire ten gehore. De hits uit de jaren 70 en 80, maar ook recentere muziek zullen door de Smidse knallen!

 

Een gezellig avondje uit dus!


1 Berichten

BigBand Festival Goor

Het Big Band festival in Goor lijkt wel elk jaar leuker en drukker te worden!

 

Naast de BigBand wedstrijd is er op elke straathoek wel een dixieland of bluesdeuntje te horen. Gisteren hebben wij 3 grote podia, 3 kleinere bandtenten en een gave vinyltractor gespot! Combineer dit met Oldtimers waarbij je in kunt stappen voor een tour door de buurt, een kermis voor de kids en een kraampjesmarkt en het Goorse centrum barst uit zijn voegen. Het prille voorjaarszonnetje zorgde voor volle terrassen en een drukke IJscobar. Een mooie 2e Paasdag als je het ons vraagt!

 

Kortom chapeau voor de organisatie van deze top editie van het Big Band Festival 2013! 


0 Berichten

BRENDAN O'BRIAN | Irish night

Wegens het succes in 2012 hebben we de Ierse muzikant Brendan O'brian ook in 2013 weer uitgenodigd voor een gezellige avond LIVE muziek in de bistro. De avond vol van Guinness en Ierse beats zullen we ook vast in 2014 weer op het programma zetten!

 

We say Cheers!


0 Berichten

VALENTIJNSDAG 2013 | Verwen jezelf en je partner!

Donderdag 14 februari 2013 is het Valentijnsdag, de perfecte dag om je partner te trakteren op een romantisch avondje bij d'Olde Smidse. Je kunt deze avond het volgende romantische driegangen keuze menu reserveren.

 

Aperitief

***

Stokbrood sausjes

***

Vleessalade

of

Vissalade

***

Biefstuk van de grill

op bedje van uiencompote

of

Rode Poon

met huisgemaakte Pilav

***

Chocofondue

Dessert


0 Berichten

JUST DANCE FEEST | what a night!

27 januari 2013

JUST DANCE FEEST | what a night!

Dat er meer dan 100 kaarten in de voorverkoop over de toonbank gingen was al een voorbode, en het Just Dance feest gisteren bij d’Olde Smidse bleek inderdaad een superleuke avond. DJ Peter Pas kreeg zowel de bistro als de Achterbar in beweging met een mix van golden oldies en vette beats.

 

Wij vinden dat dit feestje wel voor herhaling vatbaar is, wat jullie?! 


0 Berichten

OUDEJAARSMIDDAG | Vaten legen een Smidse traditie

Naast Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw bestaat bij d'Olde Smidse al meer dan 30 jaar de traditie om de vaten te legen op oudejaarsmiddag. Ook in 2012 was het weer een gezellige borrelmiddag met allemaal leuke gasten!

 

Wij hebben er van genoten en zullen deze traditie ook de komende 30 jaar in ere houden!


0 Berichten

Vrijdag 21 december 2012!

Volgens de Maya kalender vergaat de wereld deze dag. BAM! Klinkklare onzin of zal het einde der tijden werkelijkheid zijn?!

 

Om het zekere voor het onzekere te nemen hebben wij besloten om gezamelijk toe te leven naar dit spannende moment! Is het einde echt nabij dan gaan we gezellig met zijn allen! Blijkt het een fabel dan hebben we in ieder geval een leuke kroeg avond!

 

Noteer vrijdagavond 21 december 2012 in je agenda en kom ook een Cosmopolitan cocktail of een biertje bij de Smidse drinken in afwachting van the End of the World?


0 Berichten

WAUW ZE ZIJN ER WEER | Hap & ... theaterarrangementen

Ook komend theater seizoen bieden we in samenwerking met De Reggehof weer maandelijks spectaculaire Hap & ... arrangementen aan! 

 

Het Hap & ...arrangement bestaat uit een Sate menu & entreekaart!! 

 

Agenda 2012 - 2013

 

The Dutch Eagles | Vrijdag 5 oktober 2012 | uitverkocht

 

Neirly Neil | Zaterdag 27 oktober 2012 | uitverkocht

 

Velduis & Kemper | Zaterdag 17 november 2012 | enkele kaarten beschikbaar

 

Helligen Hendrik | Donderdag 13 december 2012 | uitverkocht

 

The Cops | Vrijdag 18 januari 2013 | info volgt

 

Huub vd Lubbe | Zaterdag 9 februari 2013 | info volgt

 

Emilio Guzman | Dinsdag 5 maart 2013 | info volgt

 

Bertolf & Kasper van Kooten | Zaterdag 20 april 2013 | info volgt

 

Dus verras je partner, familie of vrienden met een gezellig avondje uit en reserveer hier

1 Berichten

Run4KiKa takes over d'Olde Smidse | vrijdag 28 september 2012

Eva en Anne de Vries doen mee aan de marathon van New York om geld bijeen te rennen voor de stichting KiKa. Ze hebben afgelopen jaar al vele acties op touw gezet om geld in te zamelen, een modeshow, tompoucen en appelflappen verkoop bij de C1000, pannenkoeken bakken aan de grachten van Utrecht en nu als afsluiter nemen deze toppers vrijdagavond 28 september 2012 het voorcafe van d'Olde Smidse over.

 

Eva en Anne zullen zelf achter de bar staan vanaf 22.00 uur en een deel van de opbrengst gaat naar KiKa! Je kunt dus een bijdrage leveren door deze avond gezellig in de kroeg te hangen, bier te drinken of de dames van een fooi te voorzien.

 

Een goed doel steunen is nog nooit zo leuk geweest!


0 Berichten