Gadgets

Haai Tea!

Een gevaarlijk kopje thee

De theepot en glas in één, het megagrote theeglas, de dubbelwandige theeglazen... We hebben ze ondertussen allemaal al wel een keer gezien. Dus waarom niet met een verandering te komen ín het glas, moeten de makers van het Sharky theezakje hebben gedacht.

 

De 'bloederige' Sharky Tea Infuser is zeker verrassend maar of het nou de juiste aanvulling is voor een gezellig kopje Smidse thee dat betwijfelen wij.


0 Berichten

Bierzonder glas

Op het eerste gezicht lijkt dit glas een normaal bierglas. Tot je hem volschenkt. Aan de binnenkant van het glas zit de vorm van een bierflesje. En het beste komt nog; door het dubbele glas wordt je bier niet warm als je het in je handen hebt.

 

Wij zeggen Proost!


0 Berichten

Wordfeud tot je de letters dubbel ziet!

Het wordfeudten is inmens populair geworden maar het is zo ongezellig in een kroeg moet men gedacht hebben. Het zelfgemaakte scrabble viltje is dan ook een grappige reactie op de hedendaagse versie van dit eeuwenoude woordspelletje!

 

Wel jammer dat de letters aan elkaar vastzitten en je live dus niet spelen kunt. Het idee echter is top! Wil je zelf wordfeudviltjes? Het is simpelere dan je denkt. Pak je scrabbleblokjes, een pot lijm en plak de letters op een bestaand bierviltje. Easy as kissing!

 


0 Berichten