Brei & Go

Brei & go

we gaan weer beginnen

Trendsetters in de Hof van Twente waren de zussen Rouweler destijds en Brei & Go is still going strong! Alweer het 4e seizoen gezellig samen truien, sjaals, mutsen, knuffels en handschoenen breien voor weeskinderen in Roemenië. De Stichting ROEC is ook dit jaar weer de partij die de breisels persoonlijk af zal leveren in de verschillende weeshuizen.

 

De Brei & Go club groeit elk jaar gestaag en begonnen Gonda en Ceciel nog met zo'n 8 personen nu zitten er wekelijks vaak meer dan 30 personen. De Smidse serre barstte uit hun voegen dus hebben we dit jaar de Smidse Achterbar beschikbaar gesteld voor deze toppers. Ben jij ook gek op breien en de gezelligheid van een vrolijk 'kippenhok' dan kun je vanaf 7 oktober 2015 zo binnenwandelen bij Bar Bistro d'Olde Smidse. 

 

Aanvang: woensdag 7 oktober 2015

Tijdstip: 19.30 uur

Kosten: Gratis

Contact: Brei & Go

 

Het Brei & Go seizoen loopt van oktober 2015 t/m november 2015 en na de jaarwisseling en feestdagen van januari 2016 t/m april 2016. Iedereen is welkom. En als je nog niet zo goed breien kunt dan zijn de Goorse professionals aanwezig om je een handje te helpen. Dus tot brei de Smidse!

 

Brei & Go succes met jullie vierde seizoen!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0