d'Olde Smidse introduceert Bistrofood

Bistrofood dat smaakt goed!

Met het label Bistrofood begeeft d’Olde Smidse zich op de retailmarkt. Vorig jaar kon d’Olde Smidse door de 1e lockdown proeven aan de verkoop van gekoelde producten via een eigen Mini Markt in de serre en tijdens de 2e lockdown op de echte vrijdagmarkt. Dit smaakte naar meer, want een soepdag kan immers altijd!

 

Na een uitgebreide keuringsprocedure kan d’Olde Smidse met trots de eerste echte gekoelde bistrosoepen & sauzen introduceren. De soepen zijn o.a. te vinden in het vers-gedeelte van de nieuwe meest duurzame supermarkt van Nederland, de Jumbo te Goor.

 

Het ontstaan

Bistrofood is ontstaan tijdens de Corona-lockdowns in 2020. De bistro moest in maart 2020 voor het eerst haar deuren sluiten, maar nieuwe ideeën zagen het levenslicht. Onze gekoelde soepen verkochten we online, via de lokale markt en supermarkten. Nu mag heel Nederland genieten van Bistrofood.

Ambachtelijk bistrosoepen en sauzen

Onze soepen en sauzen worden al sinds 1977 volgens dezelfde receptuur bereid en verkocht in onze bistro d'Olde Smidse in Goor. De soepen & sauzen worden dagelijks vers bereid door de keukenbrigade van d'Olde Smidse.


Getest en gekeurd

De producten van Bistrofood zijn uitgebreid getest en gekeurd en voorzien van duidelijk voedseletiketten. Het natuurlijke pasteurisatie-proces van de soepen zorgt ervoor dat onze producten ca 14 dagen houdbaar houdbaar zijn.

Verkooppunten

De producten van Bistrofood zijn zijn te koop bij:

  • Jumbo Goor (soepen en sauzen) 
  • Spar Diepenheim (soepen)

Wilt u onze producten graag terugzien bij uw favoriete supermarkt? Tip ons dan!