Bar Bistro d'Olde Smidse

Onze bistro straalt gezelligheid en huiselijkheid uit. Gasten die door de jaren heen bij ons op bezoek komen weten dat er in al die jaren niet veel is veranderd. Herkenbaarheid, vriendelijkheid en eenvoud passen nou eenmaal bij de Smidse.

Hetzelfde geldt voor ons menukaart. Deze is in 42 jaar nauwelijks veranderd en bevat alleen maar Smidse-klassiekers. Van de beroemde saté Hawaii tot een biefstuk van de grill of een heerlijk stukje zalm. Ook voor slakken of mosselen ben je bij ons aan het goede adres.

 

Ons personeel is erg belangrijk voor ons. Matty, Glenn, Alice, Mariska en Tess behoren tot onze vaste gezichten en zullen je keer op keer een welkom gevoel geven.

Proef de huiselijke sfeer

Voor ons Smidseleven-magazine vroegen we onze vaste gasten wat ze zo kenmerkend aan de Smidse vinden. Keer op keer bleek het antwoord de gemoedelijkheid en de huiselijkheid. Iedereen voelt zich bij ons thuis en daar zijn we best een beetje trots op.

 


Bier en biefstukken

Bier en biefstukken. Een simpel concept, maar het houdt al 44 jaar stand. Ons vlees komt overigens ook al 44 jaar van dezelfde leverancier; Bolsscher. Blijkbaar houden we niet echt van veranderingen.

Altijd open

Wij zijn altijd open, ja echt! Ok 1 dag per jaar sluiten wij voor een welverdiend personeelsfeestje, maar voor de rest kan je elke dag bij ons terecht.

Live grillen

Midden in onze zaak staat een grote bar, met daarin een grill. Alle vleesgerechten worden live bereid midden in de zaak.