Smidse nieuws

Brei & Go

Brei & go

we gaan weer beginnen

Trendsetters in de Hof van Twente waren de zussen Rouweler destijds en Brei & Go is still going strong! Alweer het 4e seizoen gezellig samen truien, sjaals, mutsen, knuffels en handschoenen breien voor weeskinderen in Roemenië. De Stichting ROEC is ook dit jaar weer de partij die de breisels persoonlijk af zal leveren in de verschillende weeshuizen.

 

De Brei & Go club groeit elk jaar gestaag en begonnen Gonda en Ceciel nog met zo'n 8 personen nu zitten er wekelijks vaak meer dan 30 personen. De Smidse serre barstte uit hun voegen dus hebben we dit jaar de Smidse Achterbar beschikbaar gesteld voor deze toppers. Ben jij ook gek op breien en de gezelligheid van een vrolijk 'kippenhok' dan kun je vanaf 7 oktober 2015 zo binnenwandelen bij Bar Bistro d'Olde Smidse. 

 

Aanvang: woensdag 7 oktober 2015

Tijdstip: 19.30 uur

Kosten: Gratis

Contact: Brei & Go

 

Het Brei & Go seizoen loopt van oktober 2015 t/m november 2015 en na de jaarwisseling en feestdagen van januari 2016 t/m april 2016. Iedereen is welkom. En als je nog niet zo goed breien kunt dan zijn de Goorse professionals aanwezig om je een handje te helpen. Dus tot brei de Smidse!

 

Brei & Go succes met jullie vierde seizoen!

 


0 Berichten

De Vernieuwde Achterbar!

Feestelijk geopend met bruiloft Kuenenger Junior

Alweer een week geleden is de vernieuwde Smidse Achterbar feestelijk geopend met het huwelijk van Ron & Elies. Na een fantastische middag in het Groenlose boothuis van Villa Welgelegen volgde er een knallend avond feest in de Smidse Achterbar. Met LIVE muziek van de Goorse Femke Bleeker en haar compagnon Rudy Fricke knalde het dak er werkelijk waar af!

 

Een nieuwe bar, een eigen ingang met garderobe, sfeervolle handmade en op maat gemaakte verlichting van Gloej en een vernieuwde kleursamenstelling dat is in het kort hoe de Achterbar onder handen is genomen. Binnenkort zullen we enkele foto's van het avondfeest, en alle informatie over de Achterbar Feesten, op onze site zetten zodat je een mooi beeld van de vernieuwde Achterbar kunt krijgen.

 

Voor feesten tot circa 100 personen is de Achterbar de perfecte locatie. Een luxe tot in de puntjes verzorgde bruiloft, jubilea met catering of een gezellig all inclusive Cafeestje, het kan bij ons allemaal!

 

Avond fotograaf Marco, van 'Lach of ik Schiet' heeft de plaatjes geschoten. Dank voor de mooie herinneringen aan de super gezellige feestavond!


7 Berichten

Goorse Kinderoptocht 2015

fotomomentje!

Het lijkt wel alsof de Goorse kinderoptocht elk jaar drukker wordt! Wat een boel mensen in het centrum van Goor en wat hebben de kids hun best weer gedaan. Genieten dus op deze zonnige zaterdag!


0 Berichten

Elastiekenkoers finish 2015

wat een fantastische dag

Alweer de 4e editie van de Hof van Twente Elastiekenkoers. Wat een succes! Na een bijna vlekkeloos verlopen koersdag van 170 kilometer, enkele fantastische stoplocaties en het overhandigen van diverse kado's tijdens de tocht, was het moment van de finish daar.


De Grotestraat vol met fans, familie en overige enthousiastelingen. Van d'Olde Smidse tot aan de Tapperij een menigte die met luid applaus en Bengaals vuurwerk de meer dan 140 Elastiekenkoers-helden binnenloodsen. Wauw!


Op het podium zorgen DJ's Wipneus & Pim voor de juiste beats en praat RTV Oost verslaggever Paul Schabbink het geheel aan elkaar. Dan is het zover, de bekendmaking van het eindbedrag; euro 87.562,-.


Een dikke pluim voor iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze fantastische koers en aan het spetterende finish feest bij ons voor de deur. Wij kijken uit naar de Elastiekenkoers van 2016!0 Berichten

Status Quo bij d'Olde Smidse...

...dat kan natuurlijk niet

Maar de nieuwe Status Quo coverband; Status Quotes komt wel heel erg dicht in de buurt van deze rockende helden! Op vrijdag 3 juli aanstaande zal Status Quotes, onder leiding van ervaren topgitaristen Toon Eppink en Raymond Nijenhuis, de Smidse Achterbar op de grondvesten doen schudden!

 

De heren zijn druk in voorbereiding op voor enkele grote optredens (o.a. voorprogramma Normaal) en willen komende weken 'meters maken'. Dus vrijdag na het Goorse School & Volksfeest vanaf 22.30 uur LIVE in de Achterbar;  Rockin' All over The Smidse! 


 


0 Berichten

DJ Rob Toonen | Feestmachine

vrijdag bij d'Olde Smidse

Slam FM DJ Rob Toonen komt komende vrijdag naar Goor om het 752 jarige bestaan van onze stad te vieren! Vanaf 22.00 uur zal de GoFun feestmachine de Smidse Achterbar omtoveren tot donders gezellige partyplace. Huuuuuuuuuu!


Dit is het perfecte moment om vast te oefenen voor Schoolfeest 2015 of om al je examenstress van de afgelopen weken er af te feesten.

So be there with all your friends!


Oh ja, op Schoolfeest zondag tijdens en na de allegorische optocht zal DJ Rob Toonen de Grotestraat op zijn kop zetten. Partytimeeee!


0 Berichten

Diploma? Gefeliciteerd!

zoiets ga je toch vieren!


Gefeliciteerd! Eindelijk je diploma. Dat ga je toch zeker wel vieren met een supergaaf examenfeest? Bij d'Olde Smidse heb je je eigen kroeg voor 1 avond al vanaf euro 15,- per persoon INCLUSIEF drankjes.


Jouw feest kun ook organiseren met medestudenten en als je de gasten een 'envelop met inhoud' als kado vraagt kost het je waarschijnlijk ook nog eens niks. So why not, Partytime!


Wil je meer informatie over het examen Cafeestje check dan deze link.0 Berichten

Zwemvierdaagse Hof van Twente

Deelnemers veel succes!

De zwemvierdaagse is in volle gang en meer dan 300 fanatieke zwemmers trekken deze dagen hun baantjes in het Markelose buitenbad. Wij zijn blij dat we als sponsor een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit evenement.

 

Wij wensen alle deelnemers veel succes met deze knappe prestatie!

 

PS. Smidse medewerkers is het geen goed idee om een team van collega's samen te stellen en aan de zwemvierdaagse 2016 mee te doen?!


0 Berichten

Wat is bier aan de hand?!

Speciaal bieren nieuws! 

Omdat wij verwachten dat Speciaal bieren deze zomer nog hipper dan hip gaan worden hebben we de bieren-hulplijn ingeschakeld die Arjan Voortman heet. Al langere tijd is er een samenwerking met Mitra Voortman als het om speciaal bieren gaat, en wegens dat leuke en lokale succes gaan we de komende maanden een aanvullend, verrassend en wisselend speciaal bieren assortiment voeren! 


Naast het gerstenat welke d'Olde Smidse altijd in huis heeft staan er deze dagen ook Texels Donkerd, Brugse zot, Zundert en Indian Pale Ale PP in onze koeling. Het assortiment zal frequent wisselen en gaat volgens het op = op principe. Verras jezelf dus de komende maanden en vraag aan de bar naar de specials van dat moment. Bierrrrrtje!


6 Berichten

170 jarig verjaardagsfeest!

De tweelingzussen Truida & Hanna vieren vandaag hun 85e verjaardag in de d'Olde Smidse Achterbar. Samen zijn ze vandaag dus 170 jaar geworden en dat vinden wij best bijzonder! Saillant detail is dat een oudere vriend van de dames het feestje heeft georganiseerd.


Wij worden hier vrolijk van en hopen dat de dames een erg fijn verjaardagsfeest hebben. Truida & Hanna, nog vele jaren goede gezondheid gewenst en twee keer driewerf hoera!

0 Berichten

Barcompetitie februari 2015

De Winnaars

Ook de vijfde editie van de Smidse Barcompetitie was een groot succes! Met meer dan euro 750,- euro prijzengeld hebben de teams hun kas goed kunnen spekken.


De uitslag was erg spannend daar de winnaar en de derde plek slechts een omzet verschil hadden van een kleine euro 200 euro! Gisteravond is de ranking bekend gemaakt:


1) Jongerenkoor Eigenwijs

2) Wagenbouwers Partypeople

3) Dynamiek Handbal


Alle teams bedankt voor jullie inzet en de erg gezellige avonden. Op naar de volgende editie van de Smidse Barcompetitie! 


0 Berichten

Uit den Ouden Doosch | deel 4

Op veler verzoek zullen we de rubriek 'Uit den Ouden Doosch' in ere houden. Geniet daarom hieronder van een kleine collage van het 15-jarig Smidse bestaan begin jaren '90. En zoals jullie zien zijn de meesten geen spat veranderd, toch?!

Monique Koebrugge & Wil Veling

Marga, Diete & Ciska tijdens het 15 jarig bestaan in 1992

Leonie & Tonnie


Een deel van het Goorse politiekorps in de jaren '90

Wolter & Gerrie Wiegerinck en Gerrit Wissink

Ellie, Ciska, Diete, Theo, Willy en Marga


Toen 'Hellige Hendrik' nog niet zo hellig was! Een jubileum optreden voor Ben & Yvonne

Ate Berenpas & Ciska van Rinsum

Gerrit & Hermien De Lange


0 Berichten

Whisky Proeverij | The Balvenie

Ben je een whiskyliefhebber? Dan mag je op 6 maart 2015 'The Balvenie' whiskyproeverij van Mitra Arjan Voortman in d'Olde Smidse Achterbar niet missen!

 

Ondersteund door prachtige foto’s gepresenteerd vanaf een schildersezel, vertelt de Brand Ambassador het verhaal van The Balvenie. Het productieproces van Single Malt Whisky wordt behandeld, en tijdens de proeverij ligt de nadruk op de geschiedenis van The Balvenie en hun indrukwekkende verhalen die de ronde doen. En niet geheel onbelangrijk: het proeven van verschillende whiskies van The Balvenie.

 

Datum : 6 maart 2015

Aanvangstijd : 20.00 uur

Locatie : Bar Bistro d’Olde Smidse, De Achterbar

Maximaal aantal deelnemers: 30 personen

 

Kaarten zijn met ingang van heden verkrijgbaar bij Mitra Voortman a euro 20,-. Leden van GUS en houders van de Hof van Twente Whiskycard hebben een korting van 10% op deze proeverij.

 

Meer informatie?

Mitra Goor, Arjan Voortman

Tel. Nr. 0547 -260545

 

Cheers!


0 Berichten

Goor Culinair | Tweede editie

Komende zondag tijdens de Welkom in Goor koopzondag zijn er vele activiteiten in het Goorse centrum. Naast een oldtimer autoshow, een theater optreden van Alludens, de muzikale inbreng van popkoor Top.NL en vele andere activiteiten is het ook weer tijd voor het Goorse Culinairplein!

 

Na een fantastische (en uitverkochte) editie in 2013 zal Goor Culinair 2014 in het teken staan van de 'Carribean'. DJ Wipneus zal op het culinaire plein zorgen voor de juiste beats zodat de Carribische gerechten nog lekkerder smaken! Wij vinden het best uniek dat Goorse horeca ondernemers en de Goorse (vers)winkeliers tijdens dit evenement zo nauw samenwerken. 

 

Heb je ook zin om de sfeer en gerechten te proeven? Komende zondag van 12.00 tot 17.00 ben je van harte welkom op het centrumplein voor het gemeentehuis. De knipkaarten a euro 10,- voor het viergangenmenu kun je ter plaatse kopen of in de voorverkoop aanschaffen bij; Albert Heijn Brandenbarg, Bar Bistro d'Olde Smidse, Bakker Nollen, De Zon, Avia Tankstation Kerkstraat en Groentezaak Wiemerink. Zo ben jij in ieder geval verzekerd van een gezellige Carribische zondag!

 

Voor kinderen is er trouwens een speciale kinderkaart a euro 5,- met verrassende kinderhapjes!

 

 

0 Berichten

Haai Tea!

Een gevaarlijk kopje thee

De theepot en glas in één, het megagrote theeglas, de dubbelwandige theeglazen... We hebben ze ondertussen allemaal al wel een keer gezien. Dus waarom niet met een verandering te komen ín het glas, moeten de makers van het Sharky theezakje hebben gedacht.

 

De 'bloederige' Sharky Tea Infuser is zeker verrassend maar of het nou de juiste aanvulling is voor een gezellig kopje Smidse thee dat betwijfelen wij.


0 Berichten

Elastieken donderdag!

Het is al haast een traditie geworden, de binnenkomst van de jaarlijkse Elastiekenkoers tijdens Schoolfeest donderdag. De grotestraat vol met enthousiaste familieleden, vrienden en kennissen die hun wielerhelden toejuichen. Wat een mooie dag!

 

Het grandioze bedrag van euro 60.323,- welke de Stichting Elastiekenkoers deze 3e editie heeft binnengefietst leek ons wel een blog waard! Een schitterend bedrag voor tastbare hulp aan goede doelen in de Hof van Twente; Dit jaar was het doel Niet Aangeboren Hersenletsel.

 

Benieuwd naar het verloop van deze Elastiekenkoers? Check dan de film en foto's op hun website!

0 Berichten

Hap & Grap | Veldhuis & Kemper

Woensdag 23 april komt het legendarische cabaret duo Veldhuis & Kemper naar Goor, en wij mogen enkele Smidse Hap & Grap arrangementen aanbieden!

 

Het is de voorbereiding op hun 7e theatershow en ook deze try-out avond verwachten we weer veel muzikaliteit, zelfspot en humor!

 

Veldhuis & Kemper!

Datum : woensdag 23 april

Kosten : euro 28,50 p.p. (entree & diner)

Aanvang Smidse : om circa 18.00 uur

Aanvang Reggehof : 20.00 uur


0 Berichten

Het Join4Energy sponsordiner!

Een Goors “Dreamteam” vol energie op weg naar de top van de Mont Ventoux, dit alles in het teken van de strijd tegen energiestofwisselingsziekten. Zeven mannen, die fysiek de strijd aangaan met de “Reus van de Provence”, organiseren in samenwerking met Bar Bistro d’Olde Smidse een gezellige Franse Avond!

 

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan het goede doel: de strijd tegen stofwisselingsziekten. 

 

Het drie-gangen menu bestaat uit:

Een Berg Voorgerechten:

Quiche Loraine of champignons Dordogne , meloen met ham salade en alceto balsamico dressing

 

“Le Geant du Provence” hoofdgerecht

Bavette biefstuk met Franse frietjes, ratatouille en salade

 

Mont Ventoetje

Crêpes Suzes, Cream brullee, profiterols (soesjes) met heerlijk Talamini ijs

 

De feiten op een rij:

- Donderdag 15 mei 2014

- Welkom tussen 18:30 uur en 19:30 uur

- Bar Bistro d’Olde Smidse, Grotestraat 102 in Goor

- € 27,50 per persoon (exclusief dranken)

- Reserveren verplicht!

 

2CV Haal en Breng Service:

Geheel in Franse stijl bieden wij een haal- en breng service aan met originele 2CV's, de kosten voor deze service bedragen € 15,- (binnen Goor). Wilt u hier gebruik van maken geef dit dan bij de reservering.

 

Het Dream4energy team bestaat uit:

Marcel Vaneker, Matthieu Beunders, Martijn van Rijn, Sander van Rijn, Marcel Deegens, Dian Krooshof en Jeroen Reinderink.

 


0 Berichten

Javier & Sate!

GAAF! Zondag 30 maart 2014 komt Javier Guzman weer naar Goor!

 

Het Smidse Hap & Grap arrangement bestaat uit een heerlijk Smidse Sate menu & een entreekaart voor Javier Guzmans show Delirium II. Voor euro 24,95 heb je dus een gezellige avond; Javier & Sate!

 

Waar Javier met Delirium al geen spaan heel liet van zijn alcoholverslaving, maakt hij in Delirium II zijn sex-, wiet-, medicijnen- en cocaïneverslavingen met de grond gelijk. Delirium II neemt de kijker mee op een trip langs ongure straathoeken, afkickklinieken en een louterend bezoek aan een speelparadijs. Daarmee is het de meest autobiografische en confronterende show die Javier ooit maakte.

 

Javier Guzman | Delirium II

Datum : Zondag 30 maart

Kosten : euro 24,95 p.p. (entree & diner)

Aanvang Smidse : 18.00 uur

Aanvang Reggehof : 20.00 uur

 

Reserveren!


0 Berichten

Toettoet!

Donderdag 15 mei 2014 organiseert het Join4energy dreamteam een Franse avond bij d'Olde Smidse. Een heerlijk 3-gangen diner voor het goede doel waar iedereen welkom is! Meer informatie over deze speciale avond vind je hier.

 

Wat deze avond in onze ogen een nog specialer tintje geeft is de haal- en brengservice Franse stijl. Je kan namelijk opgehaald en thuisgebracht worden. Geheel in stijl worden deze transfers verzorgd met lelijke eendjes. En zeg nou zelf wat is er Franser dan een 2CV!!

 

Je boekt deze haal- en breng service binnen Goor voor slechts euro 15,-. Reserveren kan alleen via dream4energy@gmail.com

 

 


7 Berichten

Uit den Ouden Doosch | deel 3

Put your hands up in the air!
Put your hands up in the air!
Iedereen was goed gemutst dit themafeest
Iedereen was goed gemutst dit themafeest
De Smidse Buggy & Ron in zijn jonge jaren
De Smidse Buggy & Ron in zijn jonge jaren
Smidse reunie
Smidse reunie
Vitesse met Doe Maar als extra verrassingsact
Vitesse met Doe Maar als extra verrassingsact

Uit den Ouden Doosch | deel 3

Het blogtopic heeft, gezien de vele internet hits, vast geen uitleg meer nodig.

 

Deze regenachtige maandag lijkt ons een perfecte dag voor een 'ohhh ja toen...' moment en om herinneringen van vroeger op te halen. Dus geniet van de historische foto's 'Uit den Ouden Doosch' deel 3.

 

Schoolfeest 2003
Schoolfeest 2003
Sigaretten en guldens, het lijkt een eeuwigheid geleden!
Sigaretten en guldens, het lijkt een eeuwigheid geleden!
Alicia, back in the old days
Alicia, back in the old days

0 Berichten

Drie romantische Smidse keuzes

Smidse a la carte

Uiteraard kun je met Valentijn ook genieten van de gebruikelijke Smidse gerechten. Is jouw partner gek op de heerlijke varkenshaas in champignon roomsaus of is juist de 750 grams Texas Rib-eye het favoriete gerecht?

 

Deze liefdevolle Valentijnsavond kunnen jullie uiteraard gewoon alle favoriete Smidse gerechten bestellen! Wij adviseren je wel vooraf te reserveren om zeker te zijn van een romantisch plekje!

 

 

Vrijdag 14 februari 2014 een bijzondere datum voor jou en je geliefde. En wat is dan leuker dan gezellig met zijn tweeën uit eten te gaan? Dit jaar biedt d’Olde Smidse drie mogelijkheden om Valentijn extra speciaal te maken!

 

 

Valentijnsmenu

Speciaal voor Valentijn heeft Bar Bistro d’Olde Smidse een Valentijnsmenu samengesteld. Met deze heerlijke mix van gerechten verras je niet alleen je partner, maar ook jezelf. De kosten bedragen euro 27,50 p.p. en reserveren is gewenst.

 

Voorgerecht

Vitello Tonato of Champignons Dordogne

 

Hoofdgerecht

Ossenhaaspuntjes of Gamba's uit de oven

 

Nagerecht

Apfelstrudel of Coupe d'Amour

 

 

Hap & Love arrangement

Jullie beginnen de avond met een heerlijk Smidse Valentijnsmenu en aansluitend kunnen jij en je grote liefde genieten van de Reggehof theatervoorstelling ‘Wedstrijdje’.

 

Een ontspannen avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en heel veel briljante teksten. De kosten bedragen euro 42,50 per persoon en dit arrangement dien je vooraf te reserveren.

 

Hap & Love arrangement is inclusief;

- Smidse Valentijnsmenu

- Fles Smidse huiswijn

- Entreekaart theatervoorstelling ‘Wedstrijdje’

 

 


0 Berichten

Henk Pen Caravan & Camperbeurs

Afgelopen weekend stonden wij op de erg druk bezochte beurs van Henk Pen in Haaksbergen.

De 25e editie alweer van deze in de regio zeer bekende camper & caravan show. Het was een bijzonder leuke ervaring!

 

Naast de laatste kampeernoviteiten en de presentatie van de nieuwste campermodellen kon je, onder het genot van een heerlijk Smidse soepje, ook meedoen aan het 'raad & win' spel. Een grote houten Smidse kist met aardappels waarvan je het juiste aantal kon raden.

 

Wij zullen binnenkort via onze nieuwsbrief de winnaars bekend maken, welke een Smidse dinerbon ter waarde van euro 20,00 hebben gewonnen.

 

Benieuwd naar de uitslag? Meld je dan via onderstaand contactformulier aan voor de Smidse nieuwsbrief!

aanmelden Smidse nieuwsbrief

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


0 Berichten

Slam FM DJ Rob Toonen | Afsluiting 750 Goor

Het stadsfeest 750 jaar Goor begon voor ons half juni met de GOFUN Partynight met Slam FM DJ Rob Toonen, en zo sluiten wij dit Goorsche jubileumfeest ook weer af!

 

Vrijdag 22 november 2013 is de Smidse Achterbar de feestlocatie van de regio. Kaarten voor deze avond kun je vanaf vanavond bij d'Olde Smidse aan de bar verkrijgen voor 750 eurocent p.p.

 

EN... Elke gast krijgt een reischeque ter waarde van euro 50,00 van hoofdsponsor GOFUN, Absoluut de voordeligste in jongeren vakanties! 

 

Slam FM DJ Rob Toonen | GOFUN Partynight

Vrijdag 22 november 2013

Entree 750 eurocent

Achterbar open vanaf 22.00 uur

 

 


0 Berichten

Brei & Go - wat een productie!

Aan het einde van deze maand is het Brei & Go seizoen helaas alweer afgelopen. Een gezellige groep fanatieke dames breit gedurende het winterseizoen elke woensdag in de Smidse serre voor het goede doel; weeskinderen in Roemenie.

 

Trots prijkte er begin dit jaar in Twentsche Courant Tubantia een artikel over Brei & Go en het kinderweeshuis in Roemenie, waar een grote hoeveelheid gebreide mutsen, sjaals, truien etcetera naar toe is gebracht. Deze kinderen zitten er 's winters dus gelukkig een stukje warmer bij. 

 

Dames, wat fijn dat jullie er ook dit seizoen massaal kwamen breien!

 

 


0 Berichten

Gewoon Gezellige Kerst bij d'Olde Smidse

Op 1 of andere manier is het een automatisme om tijdens deze donkere dagen aan de Kerstdagen te denken en dat doen wij dan ook maar al te graag. Ook dit jaar organiseren we weer ons alom bekende Kerstbuffet op 1e Kerstdag en kan er a la carte gegeten worden op 2e Kerstdag. 

 

Tevens is het voor het 2e jaar op rij is het ook mogelijk om in december met collega's, familie of vrienden het gezelligste Kerstpakket van Nederland te ondergaan:

 

ETEN, DRINKEN & VIP SHOPPEN 

Een uniek en origineel Kerstgeschenk!

 

Dat is in het kort wat het gezelligste kerstpakket van Twente is! De Kerstborrel en het Kerstkado in 1 arrangement. Makkelijker kunnen we het niet maken en leuker trouwens ook niet!

 

Door de samenwerking van Bar Bistro d'Olde Smidse en Shoeby Goor is er nu een perfect kerstpakket arrangement voor uw medewerkers. Een gezellige borrel, een heerlijk diner en VIP winkelen tussen de gerechten door. Gaaf toch?!

 


0 Berichten

't Goorsch speciaalbieren paspoort

De avonden worden langer, de dagen kouder. Bij uitstek momenten om eens een heerlijk speciaalbiertje open te maken. Weet je nog niet welk speciaalbiertje jij lekker vindt, dan is deze actie en samenwerking van Mitra Arjan Voortman en ons ideaal voor jou.

 

Elke maand heeft Mitra Arjan Voortman een speciaalbier in de aanbieding. Bij aanschaf van een sixpack ontvangt u een gratis flesje speciaalbier in de gezelligste kroeg van Goor; Bar Bistro d’Olde Smidse!

 

Verzamel alle 12 stempels in uw speciaalbieren paspoort en ontvang van Mitra Arjan Voortman een leuk geschenk!

 

De eerste 5 speciaalbieren die voor de actie in aanmerking komen zijn:

- Kasteel Rouge

- Anderson Valley winterbier

- Straffe Hendrik quadruppel

- Witte Klavervier kuitbier

- Duits & laurel tevreden 2013

 

Try it out!


0 Berichten

Smidse Barcompetitie

De zaterdagen in november staan bij ons in het teken van De Hof-verenigingen. Drie teams strijden van 23.00 tot 01.00 uur tegen elkaar in d'Olde Smidse barcompetitie en zullen hiermee hun clubkas spekken.

 

Help jij jouw favoriete vereniging winnen? 

 

De volgende verengingen doen mee:

9 november 2013: Ponyclub Markelo

16 november 2013: VV Twenthe Dames 1

23 november 2013: Dynamiek

 

Wij wensen de teams heel veel succes!


0 Berichten

Een deuk wordt leuk!

Alweer een leuke samenwerking tussen Goorse ondernemers, al zeggen we het zelf!

 

Bij de 'Een deuk wordt leuk'-actie van Profix Autoschade ontvang je een d'Olde Smidse dinerbon voor een avondje Smidselevengevoel bij schadereparatie aan je auto. 

 

Dus rij even heel voorzichtig tegen een paaltje aan en dan zien we je binnenkort wel verschijnen ;-).


0 Berichten

Smidsebon uit 1979 opgedoken

Wij kregen zojuist een Smidse bon uit 1979 toegezonden met deze begeleidende tekst;

 

"in de jaren '70 at ik vaak bij met mijn moeder - we kwamen speciaal daarvoor uit Warnsveld naar Goor. Ik vond deze bon van 27/11/79, misschien vindt u het leuk om die te hebben?"

 

Ja, dat vinden wij zeker leuk! Sterker nog, wij bieden u in ruil voor de bon graag een gratis Sate Hawaii menu aan, daar deze na al die jaren nog steeds prominent op onze menukaart prijkt!

 

Als jij nog leuke Smidse attributen uit dagen van weleer hebt, deel deze dan gerust met ons. Want wij zijn er gek op!

 


0 Berichten